Jdi na obsah Jdi na menu

 

 

 

 

 

Svaz čarodejnic Tanzberg pořádá stejně jako každý rok

 

Velký čarodějnický rej

 

který se bude konat letos vyjímečně po dvě noci a to již od 29. dubna kdy oslavíme spolu s ostatními smrtelníky jubilejní narozeniny naší velitelky v kulturním domě v Pavlově a 30.dubna 2017 se jako obvykle sejdeme i se sestrami ze vzdálenýchj koutů naší zeměkoule v čarodějnickém sídle u Velitelky  - pod Dívčími hrady v Pavlově

 

Vzhledem k tomu, že jste jedna z nejlepších a nejváženejších exemplářů svého druhu a zástupkyní rodu „megeres obludus“, nemůžete na tomto shromáždění chybět. Ba dokonce jakákoliv neúčast bude trestná.

Patřičný ohoz a účes samozřejmostí.

 

Protože nám dnešní den sletu připadl na neděli a mnozí budou ještě vyspávate předchozí bujarou noc, měly bychom se začít slétat asi od 16,00 hodin .... ti co mohou klidně dříve, abychom si to patřičně užily .

Nezapomeňte, že musíme stihnout zapálit ohně a pochytat co největší množství smrtelníků. Na úvod vydatně popijeme mandragory, po té si zopakujeme testy a zasvětíme naše hosty do našich pravidel.

Tak jako vloni si některé sestry mohou připravit kulturní vložku (myslí se tím básnička, písnička, taneček, teátr apod.) popřípadě se mohou některé sestry domluvit ke společné projekci. Teprve potom vzlétneme v sevřeném útvaru proletět se nad obcí Pavlov abychom se přiblížily

 Velkému večernímu překvapení

Nezapomeňte si sebou vzít řádně promazané a naolejované koště. Pojištění všech účastnic je zajišteno hromadnou pojistkou odborového svazu čarodějnic Tanzberg c.1234456789 (je v držení velitelky). Dále nezpomeňte si vzít své veškeré znaky moci a postavení (trička, průkazy, řidičáky ….)

 

S pozdravem letu zdar !!!

 

P.S. Do fondu budeme vybírat ???? to se ještě domluvíme. Dále je samozřejmě dovoleno, dokonce doporučeno odchytávat smrtelníky, kteří přispěním do našeho fondu se budou moci vykoupit.     

                                                                                               

 

"Svoji závaznou účast prosím potvrďte co nejrychleji na tel. 608708266 nebo na

e-mail: alisvo@seznam.cz"

 

 ČTĚTE PRAVIDELNĚ NAŠE STRÁNKY - VEŠKERÉ ZMĚNY ZDE BUDOU VČAS OZNÁMENY